Impact Ondernemen

Impact Ondernemen

DIt programma wordt verzorgd door Starters4Communities. Starters4Communities richt zich op het trainen en begeleiden van jongeren en jonge professionals om op ondernemende wijze een sociaal of duurzaam verschil te maken. Zo helpt S4C je met de start van een carrière met positieve impact, bij een bestaande organisatie of met je eigen onderneming. Je ontwikkelt een ondernemende houding en leert denken in mogelijkheden. In het tweede deel van het programma kan je zelfs starten met het ontwikkelen van jouw eigen ondernemersideeën, of aansluiten bij een team met andere deelnemers.

Vraag hier meer informatie aan
Of stuur Starters4Communities even een WhatsAppje

Het programma

Tijdens het programma Impact Ondernemen ga je samen met een toffe groep jongeren een half jaar lang aan de slag. Thema's die we gaan behandelen zijn o.a.: sociaal ondernemen, van dromen naar doen, time management, design thinking, social business model canvas, growth mindset, community building en meer! Lijkt dit je wat? Kom een keertje langs bij een van onze informatiebijeenkomsten of neem contact met ons op voor meer informatie.

Gastorganisaties

Iedere week besteed je ongeveer 16 uur aan GLOW UP!. Een deel van de uren bestaat uit de programmadagen samen met jouw groep. De overige uren zet je in bij maatschappelijke of duurzame organisaties. Om je een idee te geven hebben we een paar partnerorganisaties voor je op een rijtje gezet.

Starters4Communities

Starters4Communities streeft naar een sociaal ondernemende samenleving, bottom-up gevormd door changemakers. Wij geloven dat sociaal ondernemerschap de wereld op duurzame wijze kan veranderen. Wij maken de changemakers die hier voor nodig zijn. Jamal, Sona en Maya zijn de jongerencoördinatoren vanuit Starters4Communities die jouw GLOW UP! begeleiden.

Jongerencoördinator Starters4Communities

Telissa Schreuder

Jongerencoördinator Starters4Communities

Maya Trameh

Jouw tijd, jouw talent, jouw toekomst

mdt logo

GLOW UP! is onderdeel van de MDT.

De Nationale Jeugdraad (NJR), Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV), ZonMw, provincies, gemeenten en de Rijksoverheid werken samen aan MDT. Politiek verantwoordelijk voor MDT is staatssecretaris Paul Blokhuis van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Meer informatie: www.doemeemetmdt.nl.