Portfolio

GLOW UP! hielp Veerle in het kiezen voor een vervolgstudie

Ha, ik ben Veerle! In november begon mijn GLOW UP! avontuur. Op dat moment was ik net een halfjaar afgestudeerd en zocht ik naar mijn identiteit als Product Ontwerper. GLOW UP! zorgde voor veel verandering. Het gaf niet alleen een boost aan mijn CV maar droeg ik bij aan mijn persoonlijke ontwikkeling.

Ik begon als vrijwilligers bij een wijkpunt van Rechtstreex en in de winkel van The Swapshop. Erg interessant om zulke toffe bedrijven achter de schermen mee te maken. Bij The Swapshop werd er halverwege aan mij gevraagd om mee te werken aan een circulaire kledingindustrie als Content & Process developer van de webshop!
De leerzame workshops over ondernemen zorgde ervoor dat ik de stap durfde te zetten om mijn eigen onderneming op te zetten: Studio Goris. Als circulair product ontwerper ben ik in samenwerking met Taatmaakt een lamp aan het ontwikkelen van oude TL-buizen. Ook ligt er een plan om iets te ontwikkelen van het textielafval voor The Swapshop. En in september hoop ik te starten met de master Circulaire Economie aan de HAN. GLOW UP! heeft me erg geholpen in het kiezen voor een vervolgstudie die echt bij mij past.
Via GLOW UP! heb ik dus veel impact kunnen maken in een halfjaar tijd. Dit lijkt mij een mooi begin en ik kijk uit naar het vervolg van mijn duurzame carrière.

Jouw tijd, jouw talent, jouw toekomst

mdt logo

GLOW UP! is onderdeel van de MDT.

De Nationale Jeugdraad (NJR), Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV), ZonMw, provincies, gemeenten en de Rijksoverheid werken samen aan MDT. Politiek verantwoordelijk voor MDT is staatssecretaris Paul Blokhuis van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Meer informatie: www.doemeemetmdt.nl.