Portfolio

Ella ging tijdens haar tussenjaar aan de slag met haar persoonlijke ontwikkeling

Bij ons GLOW UP! programma begeleiden we je een aantal maanden lang zodat jij erachter kunt komen wat jij leuk vindt en waar jij energie van krijgt. Zo kun je trainingen volgen en doe je mee aan leuke groepsactiviteiten samen met andere jongeren die het programma volgen. Ook kun je aan de slag bij gastorganisaties om te leren en ervaring op te doen.
Ella (links) had een tussenjaar en wilde dat graag invullen met vrijwilligerswerk en persoonlijke ontwikkeling. En daar sloot ons programma GLOW UP! precies bij aan!
“Door GLOW UP! heb ik nieuwe vrienden gemaakt. En ook weet ik meer over time-management, financiën, wie ik ben en wat mij inspiratie geeft. Bij huiswerkbegeleiding heb ik geleerd hoe je iets aan kinderen uitlegt. Bij Laurens ouderenzorg heb ik geleerd hoe je een activiteit aanpast aan diverse bewoners, bijvoorbeeld dansen op een stoel. Bij Pameijer (foto) doe ik ervaring op met mensen met een verstandelijke beperking. Leuk om overal achter de schermen te kunnen kijken”. ⁠

GLOW UPPER! Ella

 

Jouw tijd, jouw talent, jouw toekomst

mdt logo

GLOW UP! is onderdeel van de MDT.

De Nationale Jeugdraad (NJR), Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV), ZonMw, provincies, gemeenten en de Rijksoverheid werken samen aan MDT. Politiek verantwoordelijk voor MDT is staatssecretaris Paul Blokhuis van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Meer informatie: www.doemeemetmdt.nl.