Portfolio

Emsa kreeg een toffe baan aangeboden bij The Swapshop

GLOW UPPER! Esma

Hi, ik ben Esma! In november ben ik het traject van GLOW UP! gestart! GLOW UP! kwam op het juiste moment in mijn leven. Door de sleur die corona met zich meebracht miste ik de uitdaging en nieuwe prikkels in mijn leven.

Door het programma van GLOW UP! heb ik mijn creativiteit weer opnieuw kunnen inzetten en hieruit zijn hele leuke samenwerkingen uit ontstaan! Zo heb ik een project voor Kletsmaatjes in Utrecht en The Swapshop in Rotterdam gedaan. Met mijn design & marketing achtergrond heb ik beide bedrijven geholpen met het opzetten van een social media strategie en leuke content mogen maken. Dit was super leerzaam, omdat ik zelf uit een redelijk commerciële hoek kom en sociaal duurzaam ondernemingen dat totaal niet zijn. Hier staat de mens veel centraler, wat ik erg inspirerend vind!

Halverwege het programma kreeg ik als kers op de taart een baan aangeboden bij The Swapshop! Hier werk ik inmiddels als content creative. Ik heb ook geholpen met een super vette crowdfundcampagne waar we meer dan €25.000 mee hebben opgehaald.

Jouw tijd, jouw talent, jouw toekomst

mdt logo

GLOW UP! is onderdeel van de MDT.

De Nationale Jeugdraad (NJR), Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV), ZonMw, provincies, gemeenten en de Rijksoverheid werken samen aan MDT. Politiek verantwoordelijk voor MDT is staatssecretaris Paul Blokhuis van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Meer informatie: www.doemeemetmdt.nl.