GLOW UP!

Programma Do Good & Feel GoodOntdek Het GLOW UP! Stageavontuur Van Willem

Ontdek Het GLOW UP! Stageavontuur Van Willem

Willem (18) volgt momenteel het GLOW UP! programma Do Good & Feel Good van Netwerk Nieuw Rotterdam. Willem vertelt over zijn ervaring met GLOW UP! tot nu toe.

Stage, Groei en Geweldige Mensen!

Ik studeer Social Work en zit in mijn 1ste jaar van de opleiding. Tijdens een stagemarkt die school organiseerde, ben ik de coördinatoren van GLOW UP! tegen het lijf gelopen. Terwijl ze mij wat meer over de twee verschillende programma´s vertelde wist ik al snel dat het programma Do Good & Feel Good het beste bij mij zou passen. Ik had alleen niet verwacht zo’n leuke stageplek te vinden. Het is een stage waarbij ik me kan oriënteren op werk en ik kan mij ook ontwikkelen op mijn persoonlijke groei. Daarnaast kan ik inmiddels ook zeggen dat ik een hele toffe groep mensen heb mogen ontmoeten.

Op Avontuur Met Het Clubbussie

Ik doe vrijwilligerswerk bij het Clubbussie en ik ga samen met een Sociaal werker op de dinsdag en donderdag op pad. Met het bussie gaan we dan naar mbo-scholen om bijvoorbeeld een praatje te maken met de jongeren of te voetballen. Het is leuk om op zo’n laagdrempelige en sportieve manier met jongeren in contact te komen en het gesprek aan te gaan.

Van Trainingen tot Vriendschappen: Een Complete Groei-ervaring!

Ik kijk heel erg uit naar de volgende training, die gaat over het gebruik van voeding. Ik vind sporten erg belangrijk, maar ik heb nog niet de tools om ook goed bezig te zijn met voeding. Naast het vrijwilligerswerk en de trainingen gaan we ook vaak andere activiteiten doen zoals Weerwolven of we gaan ergens klimmen met heel de groep. Tijdens GLOW UP! kwam ik erachter dat het veel meer is dan alleen de trainingen en vrijwilligerswerk. Je maakt ook vrienden en leert veel over zelfontwikkeling. Ik zou het iedereen aanraden!

Wil jij net als Willem een toffe en leerzame stageplek waar je leuke dingen onderneemt samen met een gezellige groep jongeren? Meld je dan aan voor GLOW UP!.

Jouw tijd, jouw talent, jouw toekomst

mdt logo

GLOW UP! is onderdeel van de MDT.

De Nationale Jeugdraad (NJR), Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV), ZonMw, provincies, gemeenten en de Rijksoverheid werken samen aan MDT. Politiek verantwoordelijk voor MDT is staatssecretaris Paul Blokhuis van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Meer informatie: www.doemeemetmdt.nl.