fbpx
i

GLOW UP!

GLOW UPPER! Juul

GLOW UPPER! JUUL VERTELT

Juul en Maayke bij KIedingbank Past – Juul Richardson vertelt hieronder waar zij mee bezig is geweest: 

Impact maken in Rotterdam door lokale mensen en organisaties te verbinden, dat is wat ik op een dag wil bereiken. Door de veelzijdigheid van deze stad vind ik het lastig om te weten in welke sector ik werkzaam wil zijn. Bij GLOW UP! kan ik me oriënteren bij verschillende organisaties en past daarom perfect bij mijn zoektocht.

Momenteel doe ik vrijwilligerswerk bij Kledingbank Past. Hier onderzoek ik het imago en de doelgroep, want wie zijn de mensen die graag komen shoppen in deze tweedehandswinkel? Voor dit onderzoek heb ik klanten geïnterviewd om ze beter te leren kennen. Ze vertelden onder andere waarom ze graag tweedehands winkelen: “Ik vind het heerlijk om te zoeken naar pareltjes!” of “Ik koop liever tweedehands, dat is beter voor het milieu.”

Tijdens het analyseren van de gesprekken probeer ik overlappende eigenschappen in levensstijlen te ontdekken. Deze eigenschappen heb ik samenvoegt tot één persona: ‘Maayke’, een Rotterdamse, milieubewuste vrouw die het liefst kleding draagt die niet iedereen heeft.

Meet Maayke 👇

Persona Maayke

Zo’n persona is ontzettend handig als je wilt weten wie je doelgroep is en hoe je ze kan aanspreken op verschillende communicatiekanalen.

Het is zo gaaf als een organisatie met je onderzoek of idee aan de slag gaat!

LEKKER BEZIG JUUL!

meld je ook aan voor glow up! kom naar een van onze infobijeenkomsten

Wil jij je aanmelden voor een infomiddag? Dat kan hier. Vul hier het formulier in en kom gezellig langs. Tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw tijd, jouw talent, jouw toekomst

mdt logo

GLOW UP! is onderdeel van de MDT.

De Nationale Jeugdraad (NJR), Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV), ZonMw, provincies, gemeenten en de Rijksoverheid werken samen aan MDT. Politiek verantwoordelijk voor MDT is staatssecretaris Paul Blokhuis van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Meer informatie: www.doemeemetmdt.nl.