fbpx
i

GLOW UP!

GLOW UPPER! BAS VERTELT

Wat hopen onze GLOW UP’ers in Rotterdam te ontdekken? En wat zijn de eerste indrukken na de kick-off? Bas van Asdonck deelt zijn verhaal!

Bas: “Na vier jaar in een prachtige functie voor een fantastisch mediabureau merkte ik dat ik met steeds minder energie naar mijn werk ging. Ik besloot te stoppen en op reis te gaan. Tijdens het reizen kreeg ik juist van heel veel dingen energie! Hoe zorg ik ervoor dat ik energie krijg van mijn werk? Daar hoop ik achter te komen met GLOW UP!

GLOW UP! begon al meteen goed met de workshop “niets is wat het lijkt” van Galdino. Op een speelse manier leerden we elkaar goed kennen en kwamen we erachter wat voor eerste indrukken we achterlaten.

Ik werd helemaal gevuld met enthousiasme toen de gastorganisaties langskwamen om over hun organisatie te vertellen. Dat er zoveel mooie initiatieven waren in Rotterdam, had ik werkelijk geen idee van.

Keuzestress dus! Maar gelukkig heb ik goede keuzes kunnen maken. De eerste dagen viel ik meteen met mijn neus in de boter. Ik heb nu al zoveel inspirerende mensen ontmoet en al zoveel raakvlakken gevonden waar ik anderen mee kan helpen. Ik kan niet wachten om te zien wat voor impact ik heb gemaakt aan het einde van het programma. En zeker te weten waar ik energie uit haal op de werkvloer.”

welkom bas!

meld je ook aan voor glow up! kom naar een van onze infobijeenkomsten

Wil jij je aanmelden voor een infomiddag? Dat kan hier. Vul hier het formulier in en kom gezellig langs. Tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw tijd, jouw talent, jouw toekomst

mdt logo

GLOW UP! is onderdeel van de MDT.

De Nationale Jeugdraad (NJR), Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV), ZonMw, provincies, gemeenten en de Rijksoverheid werken samen aan MDT. Politiek verantwoordelijk voor MDT is staatssecretaris Paul Blokhuis van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Meer informatie: www.doemeemetmdt.nl.