Do good & Feel good

Do good
& Feel good

Dit programma wordt verzorgd door Netwerk Nieuw Rotterdam, een club waar de afgelopen jaren meer dan duizend jongeren vrienden hebben gemaakt, zich ontwikkeld hebben met trainingen, en impact hebben gemaakt in het leven van kwetsbare en eenzame Rotterdammers. Een greep uit de projecten van Netwerk Nieuw Rotterdam : koken met daklozen, sporten met vluchtelingen, maatjesprojecten voor nieuwkomers, ouderen of kinderen. GLOW UP! deelnemers kunnen daarnaast aan de slag bij tientallen organisaties in de zorg, welzijn en culturele sector.

Vraag hier meer informatie aan
Of stuur Netwerk Nieuw Rotterdam even een WhatsAppje

Het programma

Tijdens het programma Do Good & Feel Good ga je samen met een toffe groep jongeren een half jaar lang aan de slag. Thema's en onderwerpen die we gaan behandelen zijn o.a.: jouw levensverhaal, wie ben ik?, weerbaarheid, omgaan met geld, omgaan met stress, creatieve verwerking, jouw loopbaan en meer! Lijkt dit je wat? Kom een keertje langs bij een van onze informatiebijeenkomsten of neem contact met ons op voor meer informatie.

Gastorganisaties

Iedere week besteed je ongeveer 16 uur aan GLOW UP!. Een deel van de uren bestaat uit de programmadagen samen met jouw groep. De overige uren zet je in bij maatschappelijke organisaties. Om je een idee te geven hebben we een paar partnerorganisaties voor je op een rijtje gezet.

Netwerk Nieuw Rotterdam

Netwerk Nieuw Rotterdam is een jongerenclub voor jongeren tussen de 16 en 27 jaar, met diverse culturele en religieuze achtergronden, waar zij bij horen, vrienden maken, zichzelf ontwikkelen én zich vrijwillig inzetten voor kwetsbare Rotterdammers. Netwerk Nieuw Rotterdam zet zich in tegen eenzaamheid, polarisatie en hyperindividualisme. Deze drie maatschappelijke thema’s hebben een samenhang en versterken elkaar. Als organisatie hebben wij een integraal aanbod ontwikkelt die deze problemen aanpakt. Michiel, Anita en Anne zijn de jongerencoördinatoren vanuit Netwerk Nieuw Rotterdam die jouw GLOW UP! begeleiden.

Jongerencoördinator Netwerk Nieuw Rotterdam

Souhailla Maimouni

Jongerencoördinator Netwerk Nieuw Rotterdam

Jeroen Nieuwland

Jongerencoördinator Netwerk Nieuw Rotterdam

Celeste Zeelenberg

Jouw tijd, jouw talent, jouw toekomst

mdt logo

GLOW UP! is onderdeel van de MDT.

De Nationale Jeugdraad (NJR), Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV), ZonMw, provincies, gemeenten en de Rijksoverheid werken samen aan MDT. Politiek verantwoordelijk voor MDT is staatssecretaris Paul Blokhuis van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Meer informatie: www.doemeemetmdt.nl.