fbpx

Aanmelden_

Infobijeenkomsten_

Tijdens een infobijeenkomst zullen we samen het GLOW UP! programma gaan ervaren, je maakt kennis met de methode, de sfeer, de trainingen en ontmoet je je mede Rotterdamse impactmakers. In één paar uurtjes tijd ga je het programma beleven! Ook leer je de coördinatoren kennen en kun je al je vragen stellen. Hierna beslis je pas of GLOW UP! iets voor jou is en bij je past. De infobijeenkomst is dus geheel vrijblijvend.

Je kan je weer aanmelden voor een van de infobijeenkomsten voor het programma najaar 2021. Zien we jou op een van de volgende data? Meld je aan via het formulier rechts en laat weten op welk moment we jou alles mogen vertellen over Glow Up!

Data infobijeenkomsten:

Dinsdag 24 augustus 19.30 – 21.00 uur

Dinsdag 7 september 19.30 – 21.00 uur

De infobijeenkomsten vinden plaats bij LaatBloeien Rotterdam, Hofplein 19, 3032 AC Rotterdam. Natuurlijk houden we de coronamaatregelen in de gaten en zorgen we dat jij helemaal veilig kan aanschuiven.

Meld je via onderstaand formulier aan voor een van de infomiddagen:

- Daphne -

"De diversiteit van de groep en de mensen bij de werkbezoeken vond ik goed, ik kwam even buiten mijn eigen bubbel"

- Sophie -

"Ik heb veel geleerd over Rotterdam-Zuid door gesprekken over verschillende culturen"

- Luana -

"Als we het hebben over de projecten moet ik toch zeggen dat ik niet had verwacht dat ik in deze corona time een naaimachine thuis ging installeren. Na mijn afstudeerproject wilde ik er helemaal niks meer mee te maken hebben en nu maak ik mondkapjes? Haha"

Jouw tijd, jouw talent, jouw toekomst

mdt logo

GLOW UP! is onderdeel van de MDT.

De Nationale Jeugdraad (NJR), Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV), ZonMw, provincies, gemeenten en de Rijksoverheid werken samen aan MDT. Politiek verantwoordelijk voor MDT is staatssecretaris Paul Blokhuis van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Meer informatie: www.doemeemetmdt.nl.