fbpx

Aanmelden_

Infobijeenkomsten_

Tijdens een infobijeenkomst zullen we samen het GLOW UP! programma gaan ervaren, je maakt kennis met de methode, de sfeer, de trainingen en ontmoet je je mede Rotterdamse impactmakers. In één paar uurtjes tijd ga je het programma beleven! Ook leer je de coördinatoren kennen en kun je al je vragen stellen. Hierna beslis je pas of GLOW UP! iets voor jou is en bij je past. De infobijeenkomst is dus geheel vrijblijvend.

De eerstvolgende infoavond staat gepland op 26 januari. Dus wees er snel bij want vol=vol. Via het inschrijfformulier op deze pagina kun je je hiervoor aanmelden. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor meer informatie.

Kun je op 26 januari niet aanwezig zijn? Neem dan even contact met ons op, dan kijken we wat we kunnen doen.

Tot dan!

 

Eerstvolgende infoavond :

26 januari 15:00 uur

Lees hier meer in onze blog over infobijeenkomsten

Meld je via onderstaand formulier aan voor een van de infomiddagen:

- Daphne -

"De diversiteit van de groep en de mensen bij de werkbezoeken vond ik goed, ik kwam even buiten mijn eigen bubbel"

- Sophie -

"Ik heb veel geleerd over Rotterdam-Zuid door gesprekken over verschillende culturen"

- Luana -

"Als we het hebben over de projecten moet ik toch zeggen dat ik niet had verwacht dat ik in deze corona time een naaimachine thuis ging installeren. Na mijn afstudeerproject wilde ik er helemaal niks meer mee te maken hebben en nu maak ik mondkapjes? Haha"

Jouw tijd, jouw talent, jouw toekomst

mdt logo

GLOW UP! is onderdeel van de MDT.

De Nationale Jeugdraad (NJR), Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV), ZonMw, provincies, gemeenten en de Rijksoverheid werken samen aan MDT. Politiek verantwoordelijk voor MDT is staatssecretaris Paul Blokhuis van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Meer informatie: www.doemeemetmdt.nl.