Aanmelden_

Meedoen?_

In februari 2023 zijn we gestart met alweer het tiende GLOW UP! programma. Het eerstvolgende programma start in de eerste week van september. 

Wil je meedoen of meer weten? Kom gezellig naar ons info-uurtje. Deze staan gepland op:

  • maandag 22 mei (avond)
  • dinsdag 13 juni (avond)
  • maandag 26 juni (middag)
  • dinsdag 11 juli (middag)
  • maandag 7 augustus (middag)
  • dinsdag 22 augustus (avond)
  • maandag 28 augustus (middag)

Neem in de tussentijd gerust contact met ons op voor meer informatie, lees ervaringsverhalen van andere GLOW UPPERS! of doe de quiz om erachter te komen welk programma het beste bij jou past. Tot dan!

Meld je aan voor een info-uurtje
Of stuur Telissa een WhatsAppje voor het programma Impact Ondernemen
Of stuur Michiel een WhatsAppje voor het programma Do good & Feel good

Start GLOW UP!_

De volgende groep GLOW UPPERS! start in september 2023. Ben jij daarbij?

- Fay-

"Ik zocht eerder naar stageplekken of concentreerde me op mijn studie. Maar ik zag dat de GLOW UP! programma meer dan alleen vrijwilligerswerk is en de mogelijkheid geeft om aan jezelf ook te werken. Door GLOWUP! ben ik zelfverzekerder geworden in het sociaal contact. Ik durf meer te vragen."

- Sahla -

"Werken bij de Gaarkeuken geeft mij een goed gevoel omdat ik een ander blij kan maken met een lekker gezonde maaltijd, het is iets kleins maar heeft een grote impact. Het tofste aan GLOWUP! is de diversiteit van de groep en de trainingen waar je op persoonlijke gebied kunt ontwikkelen."

- Aniek -

"Door GLOW UP! ben ik erachter gekomen wat ik wil qua werk in het sociale en maatschappelijke domein. Door alle cursussen ben ik hier heel goed op voorbereid."

Jouw tijd, jouw talent, jouw toekomst

mdt logo

GLOW UP! is onderdeel van de MDT.

De Nationale Jeugdraad (NJR), Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV), ZonMw, provincies, gemeenten en de Rijksoverheid werken samen aan MDT. Politiek verantwoordelijk voor MDT is staatssecretaris Paul Blokhuis van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Meer informatie: www.doemeemetmdt.nl.