Aanmelden_

Meedoen?_

Op 5 september 2022 zijn we gestart met het GLOW UP! programma. Het eerstvolgende programma start weer op 13 februari 2022.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, lees alvast ervaringsverhalen van andere GLOW UPPERS! of doe de quiz om erachter te komen welk programma het beste bij jou past!

Lijkt het je leuk of wil je meer weten? Kom dan naar een van onze infobijeenkomsten. Tijdens een infobijeenkomst zullen we samen het GLOW UP! programma gaan ervaren, je maakt kennis met de methode, de sfeer, de trainingen en ontmoet je je mede Rotterdamse impactmakers. In een paar uurtjes tijd ga je het programma beleven! Ook leer je de coördinatoren kennen en kun je al je vragen stellen. Hierna beslis je pas of GLOW UP! iets voor jou is en bij je past. De infobijeenkomst is dus geheel vrijblijvend. We willen je wel vragen om je aan te melden voor de infobijeenkomsten. Dat doe je hier.

Data infobijeenkomsten:

  • donderdag 26 januari, 19:00 uur
  • dinsdag 31 januari, 19:00 uur

Tot dan!

Meld je aan voor een infobijeenkomst
Of stuur Telissa een WhatsAppje voor het programma Impact Ondernemen
Of stuur Anita een WhatsAppje voor het programma Do good & Feel good

Start GLOW UP!_

De volgende groep GLOW UPPERS! start in februari 2023. Ben jij daarbij?

- Fay-

"Ik zocht eerder naar stageplekken of concentreerde me op mijn studie. Maar ik zag dat de GLOW UP! programma meer dan alleen vrijwilligerswerk is en de mogelijkheid geeft om aan jezelf ook te werken. Door GLOWUP! ben ik zelfverzekerder geworden in het sociaal contact. Ik durf meer te vragen."

- Sahla -

"Werken bij de Gaarkeuken geeft mij een goed gevoel omdat ik een ander blij kan maken met een lekker gezonde maaltijd, het is iets kleins maar heeft een grote impact. Het tofste aan GLOWUP! is de diversiteit van de groep en de trainingen waar je op persoonlijke gebied kunt ontwikkelen."

- Aniek -

"Door GLOW UP! ben ik erachter gekomen wat ik wil qua werk in het sociale en maatschappelijke domein. Door alle cursussen ben ik hier heel goed op voorbereid."

Jouw tijd, jouw talent, jouw toekomst

mdt logo

GLOW UP! is onderdeel van de MDT.

De Nationale Jeugdraad (NJR), Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV), ZonMw, provincies, gemeenten en de Rijksoverheid werken samen aan MDT. Politiek verantwoordelijk voor MDT is staatssecretaris Paul Blokhuis van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Meer informatie: www.doemeemetmdt.nl.